Wolfteam All Star Ustalar ve Çaylaklar internet oylamasında - Haberler - indir.com

Wolfteam All Star Ustalar ve Çaylaklar internet oylamasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-04 17:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

E-spor tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça ilgi görmüştü. Bu alanda en sevilen FPS oyunlarından biri olan Wolfteam, Türkiye'deki oyuncularıyla buluşuyor. Türkiye'de düzenlenecek olan finalde, ustalar ve çaylaklar yer alacak. Karşılaşmada çıkacak olan ustalar ve çaylakların kim olacağına, internet üzerinden yapılacak oylama ile karar verilecek. Ustalar takımının oyuncuları seçilirken, Wolfteam Türkiye Kupası 2017 turnuvasında çeyrek finale kalan oyuncular aday olarak yer alacak. Çaylaklar ise bu sezon maçlarında kendisini göstermeyi başaran ve ön plana çıkan oyunculardan seçilecek. Oylama sonucunda, en çok oyu alanlar Wolfteam: All-Star maçında mücadele etmeye hak kazanacak.

Turnuvanın tarihi de paylaşıldı

Heyecanla beklenen büyük finalin yapılacağı tarih de açıklandı. 6 Aralık günü son bulacak olan oylama ile finalde yer alacak oyuncular belli olacak. Wolfteam: All Star da 14 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bu süreçte takımlar antrenman yaparak büyük maça hazırlanacaklar. Canlı olarak oynanacak olan maç Wolfteam'in Youtube kanalından takip edilebilecek.

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, etkinlikle alakalı bir takım açıklamalarda bulundu. Şenyüz, Netmarble Türkiye'nin e-spor alanında 1 milyar dolar yatırım yaptığını ve bu miktarın her yıl biraz daha artacağını dile getirdi. Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz; açıklamalarının devamında; 'Wolfteam heyecanını yaşatmak için yeni turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz. 2018 yılında da Türkiye'de 10 şehirde turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz. Wolfteam: All-Star maçının da büyük heyecana sahne olacağını düşünüyorum. En iyi takım kazansın, her iki takımın oyuncularına başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.





PAYLAŞ