Wix şimdi de kodsuz uygulama oluşturma hizmetini duyurdu - Haberler - indir.com

Wix şimdi de kodsuz uygulama oluşturma hizmetini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-11 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kod yazmayı bilmeden internet sitesi hazırlama platformu olan Wix, şimdi kod yazmadan uygulama oluşturma hizmetinin tanıtımını gerçekleştirdi. Uygulama geliştirmek için hiç de kolay bir işlem değildir. Bunun için Android ya da iOS taraflarından hangisi olursa olsun kod yazma bilgisine ihtiyaç vardır. Fakat kodlama öğrenmek için de epey bir uğraş vermek gerekir. İşte söz konusu bu zorlu süreci ortadan kaldırmak için yeni bir hizmet sunan şirket, bugün kullanıcıların karşısına Branded App by Wix ile çıktı.

Bu hizmet ile beraber özellikle de işletmeler be şirketler hızlı bir şekilde kendi mobil uygulamasını geliştirebilecek. Bunun için de herhangi bir kod bilgisine gerek yok ve hem iOS hem de Android tarafına çıkış yapabilecekler. Wix'te hali hazırda yer alan web sitesi bulunanlar için hızlı bir şekilde entegrasyon özellikleri de sunan altyapı, yalnızca sürükle bırak fare hareketleri ile modern ve akıllı cihazlara uygun uygulamalar sunuyor. Burada sürecin web sitesi yapmaktan oldukça farklı olmadığı dile getiriliyor. Branded App by Wix özelinde şu an için elbette ki hazır şablonlar kullanılarak tasarım yapılıyor. Fakat bunlar üzerinde önemli düzeyde değişiklikler ve özeleştirmeler yapılabilir. 

Branded App by Wix maliyeti yüksek çıkarıyor

Serisi kullanmak ve kendi mobil uygulamasının kullanıcı noktasında talep görmesini isteyenlerin Wix'e aylık olarak 200 dolar ödeme yapılması gerekiyor. Buna ek olarak ise her yıl için Apple'a 99 dolarlık App Store ödeme yapılması ve Google Play için ise tek seferlik 25 dolar ödeme yapılması gerekiyor. Bu rakamlar ilk duyulduğunda yüksek olarak gözüküyor olsa da süreç spesifik olarak şirketlerin kullanımına hitap ediyor. Doğal olarak ise şirketler ayda 200 dolardan çok daha fazla kazanıyor ve aynı zamanda bu 200 dolarlık  yatırımla şirketlerin gelirini artırması daha yüksektir. 

 





PAYLAŞ