Windows'ta karışık fotoğraflar nasıl düzenlenir? - Haberler - indir.com

Windows'ta karışık fotoğraflar nasıl düzenlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Bilgisayarınızda tuttuğunuz görselleri düzenleme noktasında eğer sorun yaşıyorsanız PhotoMove uygulamasını deneyebilirsiniz. Windows için özel olarak geliştirilen uygulama sayesinde fotoğraflarınızı pek çok farklı kritere göre kolayca düzene sokabilirsiniz.

PhotoMove nasıl çalışıyor?

Fotoğrafların EXIF ​​verilerini okuyan ve buna göre sıralama yapan PhotoMove, katalog haline getirdiği fotoğraflarınızı düzene sokmaya yardım ediyor. Ücretli versiyonu olmasına karşın PhotoMove’un ücretsiz sürümü de çoğu kişi için oldukça yeterli seviyede. Kurulum sonrasında öncelikle, uygulamanın fotoğrafların nereye kaydedileceğini belirlemeniz gerekir. Ayrıca PhotoMove'un hangi klasörleri kapsam altına alacağını seçmeniz de gerekir. Böylece katalogları hedef klasöre yaparak PhotoMove fotoğraflarınızı düzen altına alabilirsiniz. Tarihi baz alan PhotoMove, ay ve yıla göre farklı kategoriler altında fotoğrafları toplar. Böylece belli bir tarihte çekilen fotoğrafınıza ulaşmak için klasörlere göz atmanız yeterli olur.

Akıllı Telefonlar En Çok Fotoğraf Çekimi İçin KullanılıyorAkıllı Telefonlar En Çok Fotoğraf Çekimi İçin Kullanılıyor

Photo Manager - Fotoğraf Düzenleme Yazılımı

PhotoMove ileri özellikleri neler?

PhotoMove, pro versiyonu satın alan kişiler için ileri seviye ayarları da beraberinde sunuyor. Sadece 9 Dolarlık bir satın alma ücreti bulunan uygulama, çoklu fotoğrafları da tespit ediyor. İki görüntünün aynı ada sahip olduğunu veya EXIF ​​verileriyle eşleştiği durumlar varsa, PhotoMove tarafından bu tespit edilerek kullanıcıya bildiriyor.




Bir Fotoğrafçı, Adobe'a Dava Açtı!Bir Fotoğrafçı, Adobe'a Dava Açtı!
Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi!Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi!
Makine yağına düşmesine rağmen çalışmaya devam eden fotoğraf makinesiMakine yağına düşmesine rağmen çalışmaya devam eden fotoğraf makinesi

PAYLAŞ