Windows XP'den Kaçış Oyunu Escape From XP - Haberler - indir.com

Windows XP'den Kaçış Oyunu Escape From XP

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

8 Nisan'da tüm desteğini sonlandırdığını açıklayarak Windows XP'nin fişini çektiğini duyuran Microsoft, tarayıcı tabanlı olarak geliştirdiği Escape From XP oyunu ile kullanıcıların eski işletim sistemine mizahi bir yolla veda etmelerini amaçlıyor.

Dünya'nın bugüne kadar en çok kullandığı işletim sistemleri arasında 3'ncü sırada gelen Windows XP'ye olan ilgiyi azaltmak ve kullanıcıların Microsoft tarafından geliştirilen yeni işletim sistemlerine geçiş yapmalarına teşvik amacıyla ortaya çıkarılmış olan Escape From XP, kolay bir şekilde oynayabileceğiniz ve oldukça eğlenceli bir tarayıcı oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Escape From XP

Contra tarzında eski retro oyunların tasarımına sahip olan oyunda Windows XP ile Internet Explorer 6'yı destekleyen bir geliştirici karakteri kontrol ederek, sizi yok etmeye çalışan Internet Explorer, Geri Dönüşüm Kutusu ve güvenlik simgelerine ateş ederek onları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. 

Adeta hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oyunda hayatta kaldığınız sürece puan kazanabilirsiniz. A,D ve W tuşlarını kullanarak karakterinize yön vereceğiniz oyunda ayrıca yön tuşları sayesinde de ateş edebiliyorsunuz.

Oldukça eğlenceli olan Escape From XP oyununu oynamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ