Windows Üzerinden Disk Analizi Yapabileceğiniz 5 Program - Haberler - indir.com

Windows Üzerinden Disk Analizi Yapabileceğiniz 5 Program

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-28 17:14:39
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Oyunlar ve yazılımların kalitesinin gittikçe iyileşmesi, bilgisayar sistemlerimiz için de her geçen gün daha fazla depolama alanı gerekiyor. Diskiniz ne kadar boş olursa olsun bir gün bir hatayla karşılaşmamak için bu programlar şart diyebiliriz.Bu programlar sayesinde tüm depolama alanını kontrol altında tutabilirsiniz.Diskiniz dolmaya yaklaştığı zaman temizleme yapabilir yada diğer diskinize veri aktarabilirsiniz. İşte O Uygulamalar;

WinDirStat

Sık kullanılan disk analiz programı WinDirStat sayesinde çok daha kolay bir şekilde disk analizi yapabilirsiniz. Araç sizin diskiniz ne kadar dolu veya diski doluran oyunmu klasörlermi bunları kolayca analiz etmenizi sağlamakta. Ayrıca ağaç görünümü  sunan uygulamada, dosya türlerini ve boyutlarını kolayca temizleyebiliyorsunuz. 

Disk Savvy

Kullanımı oldukça kolay olan bu uygulama sayesinde çok daha kolay disk yönetimi sağlayabilirsiniz.Disk Savvy, ücretsiz sürümünde sunduğu özellikler sizin için yeterli olacaktır.verileriniz ama verileriniz TB?ları geçiyorsa ve ağ sürücüsü desteği veya komut satırı desteği yada birçok gelişmiş özellikler istiyorsanız ücretli sürümü satın almanız gerekmektedir.

SpaceSniffer

Kolay arayüzü sayesinde birçok dosyalar için katagori belirleyen bu program sizin için olduça yararlı diyebilirim.Eğer orta seviye bir sisteminiz varsa bu program iş görmektedir.

 





PAYLAŞ