Windows Uyumlu İlk Android Wear Akıllı Saat: Fossil Q - Haberler - indir.com

Windows Uyumlu İlk Android Wear Akıllı Saat: Fossil Q

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-29 21:00:46
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Ünlü saat üreticilerinden Fossil, yeni Android Wear'lı Fossil Q akıllı saatini sunmaya hazırlanıyor. Markanın yılın son aylarında piyasaya çıkartacağı Fossil Q'nun en dikkat çeken özelliği ise Windows uyumlu ilk Android Wear'lı akıllı saat olması.

İlk kez 2014 yılında düzenlenen "Intel Geliştiriciler" etkinliğinde Intel işlemcili ilk akıllı saat olarak karşımıza çıkan Fossil Q için bugün yeni bilgiler ortaya çıktı. Android ve iOS işletim sistemlerine uyumlu olan saat, bunun yanı sıra Windows işletim sistemini de bünyesinde barındıracak.

Bugüne kadar ki Android Wear'lı akıllı saatler sadece Android ve iOS uyumlu olurken yeni Fossil Q hem Android, iOS'a hem de Windows'a uyum sağlayan tek akıllı saat olarak diğer Android Wear'lı cihazlardan farklılık gösteriyor.

Intel Geliştiriciler etkinliğinde ortaya çıkan görüntülerden yuvarlak bir yapıya sahip olacağı bilinen Fossil Q'nun özellikleri hakkında verilen bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak saatin bu yıl sonuna kadar resmiyet kazanması bekleniyor.





PAYLAŞ