Windows Uygulama Mağazası'nın Tasarımı Değişti - Haberler - indir.com

Windows Uygulama Mağazası'nın Tasarımı Değişti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Microsoft, hem PC hem de tablet cihazlar üzerinde kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla Windows Phone uygulama mağazası'nda radikal bir değişikliğe gittiğini ve mağazada bazı tasarım değişikliklerinin yapıldığını duyurdu.

Öncelikle kullanıcıların aradıkları uygulamaları kolay bir şekilde bulabilmelerine odaklanan yeni mağaza tasarımında ilk dikkat çeken değişiklik Navigasyon Menüsü üzerinde yapılmış. Bu değişiklikle beraber mağaza arayüzünde ekranın üst kısmında kalıcı olarak yerleştirilmiş olan navigasyon menüsünün yanı sıra aynı kısım üzerinden en iyiler listesi, uygulama kategorileri, koleksiyonlar ve kullanıcı hesaplarına kolay bir şekilde erişilebiliyor.

Windows Store Yeni Tasarım

Ayrıntılı uygulama gruplandırma yeniliğinin de yapıldığı yeni Windows Uygulama Mağazası'nda başlarken ve müzik severler gibi gruplandırmalar sayesinde kullanıcılar istedikleri uygulamalara artık daha kolay bir şekilde ulaşabilecekler. 

Windows Phone kullanıcılarının uzun zamandır bekledikleri ve Windows 8 ile 8.1 uygulamalarının Windows Phone'daki eşlerinin listelenmesi özelliği de yeni tasarımla beraber kullanıcılara sunulmuş durumda.





PAYLAŞ