Windows Ses Efektlerini İndirmek İçin En İyi 6 Ücretsiz Site - Haberler - indir.com

Windows Ses Efektlerini İndirmek İçin En İyi 6 Ücretsiz Site

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 14:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Windows işletim sisteminde yer alan ses efektlerinde daha eğlenceli ve farklı efektler kullanmak isteyen kullanıcılar bu konuda hizmet veren sitelerden destek alabilmektedir. Windows ses efektlerini indirmek için en iyi 6 ücretsiz site ile işletim sisteminizde daha farklı efektler ve sesler elde edebilirsiniz.

FindSounds

FindSounds, ses efektlerini bulma noktasında en geniş seçeneklere sahip sitelerden birisidir. Çünkü web üzerinden kapsamlı bir şekilde arama yaparak indirilebilecek farklı sitelerin keşfedilmesini de sağlamaktadır. Bu siteyi kullanarak ses efekti bulmak isteyenler özellikle hedefe yönelik arama yapmalıdır. Belirli bir karakter, müzik ya da film odaklı yapılacak aramalar ileride işletim sisteminde kullanılacak farklı ses efektleri belirlenebilir.

Microsoft sunucularına yapılan saldırı için Çin merkezli bir casusluk grubunu suçluyorMicrosoft sunucularına yapılan saldırı için Çin merkezli bir casusluk grubunu suçluyor

Freesound

Kendine özel bir kütüphanesi bulunan Freesound bu konuda site üzerinden destek alınmasını sağlar. Kategorilere, etiketlere ve bölgelere göre çeşitli aramalar yapılabilecek sistemde sürekli yeni efektler eklenmektedir. Özel arama bölümünün de bulunması, istenen içeriğe erişilmesini kolaylaştırmaktadır.

freeSFX

Ses efekti ve müzik parçaları sunarak sadece işletim sistemlerinde değil farklı projelerde de ses desteği sağlayan freeSFX, dünyanın en popüler efekt siteleri arasında yer almaktadır. Çok özel seslere ücretsiz bir şekilde ulaşılmasını sağlayan freeSFX, bu özellikleri ile sektörde fark yaratmayı başarıyor.

SoundBible

En güncel ses efekt sitelerinden birisi olan SoundBible, üstelik çok sık güncelleme aldığından dolayı sürekli yenilenen arşiviyle seçenekler sunuyor. Sesleri kolayca aramanın yanı sıra özellikle sesleri indirmeden dinleme imkanı sunması, siteyi daha da eşsiz kılıyor. Böylece hızlı bir şekilde dinleyerek karar verebileceğiniz sesleri indirebilir ve işletim sisteminizde kullanabilirsiniz. 

BBC Sound Effects

1920 yılından itibaren radyo yayını yapan ve çok geniş bir müzik arşivine sahip olan BBC, aynı zamanda efekt açısından da zengin bir koleksiyona sahip. 33 bini aşkın olan ses parçası ile internet üzerinden ücretsiz bir şekilde kullanım sağlayan BBC, ses efektleri için tercih edilecek en güvenli adresler arasında yer alıyor. 

BigSoundBank

Listenin son sırasında ise BigSoundBank var. Yüksek kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken ve 2005 yılından beri yayın hayatına devam eden BigSoundBank, geniş bir kullanıcı kitlesine sahip durumda. 



PAYLAŞ