Windows Phone Video Düzenleme Uygulaması: Movie Maker 8.1 - Haberler - indir.com

Windows Phone Video Düzenleme Uygulaması: Movie Maker 8.1

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Son günlerde yayınlanan mobil uygulamalar sayesinde zengin uygulama çeşitliliğine sahip olma yolunda hızla ilerleyen Windows Phone uygulama mağazasında, Movie Maker 8.1 adlı ilk video düzenleme uygulaması da yerini aldı.

Sadece Windows Phone 8.1 sistemine sahip cihazlar ile uyumlu çalışabilen Movie Maker 8.1 uygulaması sayesinde kullanıcılar temel video düzenleme ihtiyaçlarını kolay bir şekilde yerine getirebilecekler. Uygulama aracılığıyla tüm video ekleme ve kırpma işlemleri yapılabildiği gibi kopyalama, taşıma, silme ve çoğaltma özellikleriyle de temel düzenleme işlemleri kolaylıkla yapılabiliyor.

Movie Maker 8.1

Tekli kliplerde seslerin kontrol edilebilmesini ve Youtube videolarının seslerinin dışa aktarılabilmesini de sağlayan uygulama ayrıca videoları MP4 formatında kayıt edilerek kullanıcı isteği dahilinde microSD hafıza kartına kayıt edilebilmesine de imkan tanıyor.

İnternet bağlantısı olmadan da video düzenleme işlemlerinin yapılabilmesini sağlayan Movie Maker 8.1 ayrıca 10x slow-motion efekt özelliğinin yanında gerçek zamanlı ön izleme imkanını da kullanıcılara sunuyor.

Geliştirdiği Windows Phone mobil uygulamalarıyla tanınan Venetasoft tarafından hazırlanmış olan Movie Maker 8.1'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve 1.49 USD ücret karşılığında mağaza üzerinden satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ