Windows Phone Uyumlu Akıllı Saat: Wellograph (Video) - Haberler - indir.com

Windows Phone Uyumlu Akıllı Saat: Wellograph (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Son günlerde teknoloji tutkunlarının gözü Apple tarafından üretilen iWatch'ın üzerindeyken, ortaya çıkan Wellograph adındaki Windows'lu akıllı saat Windows Phone severleri epeyce heyecanlandıracak.

Windows Phone sistemiyle uyumlu çalışabilen akıllı saat kullanıcısının kalp ritmini, kan basıncını ölçebildiği gibi aynı zamanda adım sayar olarak da kullanılabiliyor. Saat üzerinde kayıt edilen aktiviteler ise iOS, Android ve Windows Phone sistemli cihazlara gönderiliyor.

Wellograph

Home, aktivite, kalp ve koşma-yürüme menülerinin yer aldığı akıllı saatte ayrıca kullanıcıların daha kolay bilgi alabilmeleri için üç ayrı görünüm bulunmakla beraber saat üzerindeki bilgiler, Windows Phone cihazlara kurulacak olan Wellograph uygulamasıyla da senkronize edilebiliyor.

Wellograph

iWatch'a rakip olacağı gözüyle bakılan akıllı saatin teknik özellikleri ise şöyle;

Entegre aydınlatmalı 1.26 inch LCD ekrana sahip olan akıllı saatin dış tasarımında safir kristal cam, paslanmaz çelik ve alüminyum malzemeler kullanılmış. Hakiki deri ve Nato kayışı olarak 2 farklı kordon seçeneğiyle beraber gelen saatte Tri-LED kalp hızı sensörüyle 9-eksenli hareket sensörü yer alıyor.

Wellograph

250 mAH'lik pil ile 2 hafta boyunca şarj ihtiyacı duymayan saat, microSD güç adaptörü ya da manyetik şarj doku ile doldurulabiliyor. Tüm bunlara ek olarak 50 metre derinliğe kadar su basıncına dayanıklı bir şekilde tasarlanmış olan akıllı saat 350 USD fiyatla ön siparişe açılmış durumda.

Windows'lu akıllı saat Wellograph'la ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilir ve saatin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Wellograph Tanıtım Videosu


PAYLAŞ