Windows Phone için Zeka Oyunu: Triomino - Haberler - indir.com

Windows Phone için Zeka Oyunu: Triomino

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Tetris benzeri yapısıyla dikkatimizi çeken ancak farklı bir oynanışa sahip olan Triomino, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir zeka ve beceri oyunudur.

Geliştirdiği bulmaca oyunlarıyla tanınan Beautiful Mind Games tarafından hazırlanan oyundaki amacınız; üçlü kareler halinde gelen blokları oyun alanına yerleştirmek olacak. Ancak oyunda bu blokların aynı renkte olanlarının birbirleriyle eşleşmemesine dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi halde bloklar yok olacak ve oynadığınız bölümü yeniden oynamak zorunda kalacaksınız.

Triomino

Başlangıçta yavaş bir tempoda oynayacağınız oyunda, ilerledikçe temponuz daha hızlı bir hale gelecek ve oynanışı da buna paralel olarak daha zor bir hal alacaktır. 

Basic, Master, SuperHero ve Eternal gibi oyun modlarıyla, farklı boyutlara sahip oyun alanları arasından seçim yapabileceğiniz Triomino'da elde ettiğiniz başarıları Global skor tablosuna yazdırabilir, diğer oyuncular ile puanlarınızı karşılaştırabilirsiniz.

Eğer zekanıza güveniyor ve de keyifli bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, tamamen ücretsiz olarak Windows Phone telefonlarınızda oynayabileceğiniz Triomino'yu aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ