Windows Phone için VLC Player Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Windows Phone için VLC Player Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberle iOS platformuna geri döneceği bilgisini sizlere aktardığımız popüler medya oynatıcısı VLC Player, bugün itibarıyla Windows Phone cihazlar için indirmeye sunuldu.

Geçen ay BETA sürümle Android kullanıcıları için yayınlanan VLC PLayer, Windows Phone için final sürüme ulaştı ve uygulama mağazasında VLC for Windows Phone adıyla yerini aldı.

VLC for Windows Phone

Diğer platformlardaki sürümlerinde olduğu gibi hem ses hem de video dosyaları açısından pek çok dosya formatını destekleyen Windows Phone için VLC Player, MPEG-2, DivX, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3 gibi ortam dosyalarını ek kodlayıcı veya çözücülere ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde oynatabiliyor.

İnternet üzerinde radyo yayınlarını dinlemeye, kendi müzik veya video kitaplığınızı oluşturmaya ve videolar için dublaj seçenekleri ile altyazı desteği sunabilen VLC for Windows Phone, 10 MB büyüklüğe sahip.

Videoları oynatırken minimum oranda pil tüketim özelliğiyle batarya dostu olan Windows Phone için VLC Player'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ