Windows Phone için Ülke Bilgisi Sınama Oyunu: Worldly (Video) - Haberler - indir.com

Windows Phone için Ülke Bilgisi Sınama Oyunu: Worldly (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya genelindeki ülke bilgilerini test etmek ya da İngilizce'sini geliştirmek isteyen Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış Worldly, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Hava balonuyla eğlenceli bir dünya turuna çıkacağınız ve aynı zamanda harita üzerinde gittiğiniz ülkelerle ilgili soruların cevaplarını bulmaya çalışacağınız oyunda o ülkelerin yerlerini, isimlerini, nüfuslarını, para birimlerini ve hatta başkentlerini size sorulacak olan sorulara cevap vererek bulmaya çalışacaksınız.

Worldly

Çoktan seçmeli, doğru-yanlış ya da karşılaştırmalı cevap seçeneklerinin yer aldığı oyunda ayrıca süreli modda oynayarak en iyi puanı elde etmek içinde mücadele edebilirsiniz.

Elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan tanıyan, ülke bilgilerinizi ya da yabancı dil bilginizi geliştirmek içinde büyük fayda sağlayacağını düşündüğümüz Worldly oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Windows Phone cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan Worldly Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Worldly Oynanış Videosu


PAYLAŞ