Windows Phone için Spotify Artık Ücretsiz - Haberler - indir.com

Windows Phone için Spotify Artık Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sevilen online müzik servisi Spotify, Windows Phone tarafında ücretsiz müzik yayını için aktif oldu.

İlk çıktığı zamanlarda ücretli olarak mobil cihazlardan müzik dinleme imkanı sunan Spotify, bu kuralını değiştirerek hem Android hem de iOS uygulamalarında reklamlı ve ücretsiz sisteme geçiş yapmış ancak Windows Phone kullanıcılarına bu imkanı sunmamıştı.

Aylar sonra şirket tarafından yapılan bir duyuruyla Windows Phone kullanıcılarının da Spotify uygulamasından ücretsiz olarak yararlanabilecekleri açıklandı. Bu yılın başlarından beri Türkiye'de aktif olan Spotify yasal müzikleri dinleyebileceğiniz güvenilir bir platform.

Spotify sayesinde kendi müzik listelerinizi oluşturabileceğiniz gibi hem masaüstü hem de mobil cihazlar üzerinden müzik dinlemenin keyfini çıkartabilirsiniz.

Windows Phone 8.0 ya da Windows Phone 8.1 mobil cihazlara sahip olan kullanıcılar için güncellenen ve ücretsiz olan Windows Phone için Spotify uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ