Windows Phone için Skype'a Konum Paylaşma Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Windows Phone için Skype'a Konum Paylaşma Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft'un popüler anlık mesajlaşma ve sohbet uygulaması Skype'ın Windows Phone sürümüne konum bilgilerinizi paylaşabileceğiniz yeni bir özellik eklendi. Bu özellik sayesinde mesajlaştığınız kişilere konum bilgilerinizi gönderebileceğiniz gibi arkadaşlarınıza da kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Skype uygulamasındaki konum paylaşma özelliğinin kullanımı oldukça kolay. Sohbet ekranındayken '+' simgesine ardından da 'konum paylaş' butonuna tıkladığınızda bulunduğunuz konumu arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Skype

Ayrıca Windows Phone için Skype uygulamasına yapılan güncellemeyle arkadaşlarınızla bireysel mesajlaşmalarınızı sessize alabileceğiniz bir özellik daha aktif edildi. Sohbet için bildirimleri de açabildiğiniz Skype'da bu sayede gelen mesajlardan anında haberdar olabiliyorsunuz. Bildirimleri açmak içinse sohbet ekranında bulunan 'daha fazla seçenekler' menüsü altında yer alan bildirimlere tıklamanız yeterli oluyor.

Arkadaşlarınız ya da aile bireyleriniz ile anlık mesajlaşma imkanı bulabileceğiniz Skype uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ