Windows Phone için Nişancı Oyunu: Final Fight Z - Haberler - indir.com

Windows Phone için Nişancı Oyunu: Final Fight Z

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Aksiyon oyunlarını seven Windows Phone kullanıcılarının ücretsiz olarak cihazları üzerinde oynayabilecekleri Final Fight Z, üzerinize gelen noktaları yok ederek hayatta kalmaya çalışacağınız heyecan ve aksiyon dolu bir nişancı oyunudur.

Klasik nişancı oyunlarından farklı olarak bir canlı yerine hareket halindeki bir nesneyi kontrol edeceğiniz oyunda üzerinize gelen noktaları yok etmeye ve hayatta kalmaya çalışmalısınız.

Final Fight Z

Başlangıçta bir hayli kolay oynanabilen ancak ilerledikçe zorlaşan bölümler bulunan oyunda ilerledikçe belirli bir sınıra sahip olan oyun haritası üzerindeki bazı noktalarda da birbirinden gelişmiş silahlara sahip olacak ve bunlarla düşmanları daha kolay bir şekilde öldürebileceksiniz.

Piksel tabanlı olarak tasarlanmış olan ve oldukça küçük bir boyuta sahip olan oyunda ayrıca yüksek puanları elde ederek diğer oyunculara karşı da yarışabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz Final Fight Z'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ