Windows Phone için Microsoft Remote Desktop Yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows Phone için Microsoft Remote Desktop Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen Ekim ayında iOS ve Android cihazlar için yayınlanan ancak bir türlü Windows Phone platformuna gelmeyen uzak masaüstü bağlantı uygulaması Microsoft Remote Desktop, nihayet olarak Windows Phone kullanıcılarının indirmesine sunuldu.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemine sahip olan cihazlarla uyumlu çalışacak şekilde hazırlanan Microsoft Remote Desktop Preview uygulaması sayesinde kullanıcılar bulundukları her yerden herhangi bir yerde bulunan bilgisayarlarına kolaylıkla mobil cihazları üzerinden bağlanarak güvenli bir şekilde yönetim imkanına sahip oluyorlar.

Microsoft Remote Desktop Preview

function, shift, ctrl, alt, esc, tab ve Windows tuşunu barındıran ekran üstü sanal klavye gibi çeşitli özelliklere de sahip olan uygulama zengin çoklu dokunmatik deneyimini desteklemekle beraber gelişmiş sıkıştırma ve bant genişliği kullanımıyla yüksek kalitede video akışının yanı sıra ses akışını da kullanıcılara sunuyor.

Son derece hızlı ve güvenli bir şekilde Windows Phone cihazınız üzerinden uzakta bulunan bilgisayarınızı yönetmenizi sağlayan Microsoft Remote Desktop'un Windows Phone için yayınlanan sürümüyle beraber Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ