Windows Phone 8.1 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows Phone 8.1 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz hafta BUILD 2014 konferansında tanıtılmasının ardından yayınlanacağını yaptığımız haberimizde duyurduğumuz ve kullanıcıların sabırsızlıkla bekledikleri Windows Phone 8.1 güncellemesi nihayet yayınlanarak geliştiricilerin indirmesine sunuldu.

Microsoft'un yaptığı duyuruya göre Windows Phone 8.1'in Preview for Developers programına kayıtlı olan tüm kullanıcıların indirebileceği açıklandı. Programa kayıtlı olan kullanıcılar güncellemeyi cihazlarına yüklemek için telefonlarında bulunan Ayarlar > Telefon Güncelleme yolunu izlemeleri ve ardından 'Güncellemeleri denetle' düğmesine dokunmaları gerekiyor.

Programa kayıtlı olmayan kullanıcılar ise yeni sürümü denemek istedikleri takdirde Windows Phone App Studio sitesine girerek, Microsoft hesabında oturum açmaları ve ücretsiz kayıt işleminin ardından özel önizleme uygulaması'nı Windows Phone 8 sistemi yüklü olan cihazlarına indirmeleri gerekmektedir. Bu yolu izleyerek güncelleme yapan kullanıcıların cihazın garanti kapsamı dışında kalabileceğinin farkında olmaları gerektiğini hatırlatmamızda fayda var.





PAYLAŞ