Windows Phone 8.1 GDR1 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows Phone 8.1 GDR1 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft, bugün itibarıyla Windows Phone geliştirici hesabına sahip kullanıcılar için Windows Phone 8.1 GDR1 güncellemesini indirmeye sundu.

Geliştirici ön izleme hesabıyla App Studio programına kayıt olan Windows Phone kullanıcılarının indirebilecekleri Windows Phone 8.1 güncellemesi, bazı yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Bu yenilikler arasında en dikkat çekeni ise; bugüne kadar ana ekrandaki uygulamalar için kullanılan Canlı Kutucuklar'ın yeni sürümle Canlı Klasörler halinde kullanıma sunulmuş olması. Herhangi bir kutucuğu üst üste sürükleyerek bıraktığımızda klasör oluşturma imkanı tanıyan bu özellik ayrıca oluşturulan klasöre isim vermemizi de sağlıyor.

Birden fazla SMS silme veya gönderme gibi çoklu seçim imkanının getirildiği Windows Phone 8.1 güncellemesiyle gelen bir diğer yenilik ise uygulama odası. Bu özellik sayesinde kullanmak istediğiniz uygulamaları seçerek izinlerini ayarlayabiliyorsunuz.

Geliştiriciler için indirmeye sunulan Windows Phone 8.1 GDR1 Güncellemesini cihazınıza yüklemek için Ayarlar > Telefon Güncellemesini yolunu kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ