Windows Phone 8 için Youtube İstemcisi Toib - Haberler - indir.com

Windows Phone 8 için Youtube İstemcisi Toib

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil uygulama geliştiricisi Daniel Berg tarafından tasarlanarak Windows Phone 8 sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için yayınlanmış olan Toib, oldukça kullanışlı ve üçüncü parti bir Youtube istemcisidir.

Alternatif uygulamalardan farklı olarak sade bir arayüze ve kolay bir kullanım imkanına sahip olan uygulama sayesinde kullanıcılar, dünyanın en büyük video paylaşım ağı Youtube üzerinde bulunan videoları görüntüleyebildikleri gibi aynı zamanda uygulama içerisinde bulunan arama özelliğini kullanarak diledikleri videolara hızlı bir şekilde erişim imkanı da buluyorlar.

Toib indir

Arayüzünde bulunan üç farklı renk seçeneği ile çeşitli kişiselleştirme araçlarını da kullanıcılarına sunan Toib ile Youtube kullanıcı hesabınız ile giriş yaparak, Live Tile desteğini ile kanallara ulaşabilir, Youtube videolarına göz atabilir, 720p ve HD videoları uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde oynatabilir ve ekranınız kilitli olsa bile videoları izlemeye devam edebilirsiniz.

Windows Phone uygulama mağazasında 2 TL fiyat etiketine sahip olan Toib uygulamasına aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ