Windows İçin Ücretsiz CD,DVD Bluray  Yazma Programları ! - Haberler - indir.com

Windows İçin Ücretsiz CD,DVD Bluray Yazma Programları !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 15:29:29
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Son dönemde bulut teknolojisi arttığı için önemi azalan yazma programları hala kullanılmaktadır.üm dosyalarınızı yedekleyebilmenize olanak tanıyan CD, DVD, Blu-ray yazma programları arasında pek çok alternatif bulunuyor. Ücretli programların bir çoğunun kullanımı kötü ve karmaşık olduğundan ücretsiz cd yazma programları arasından seçim yapabilirsiniz. İndir.Com kesinlikle illegal içerik yüklemez. Sistemdeki tüm programlar orjinal arşivlerdir. Yani geliştircinin paylaştığı yazılımlardır. İşte O Programlar;

AnyBurn

Bu program sayesinde kolayca diskinize veri yazdırabilirsiniz. Daha gelişmiş birçok özelliği bulunan programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Ashampoo Disk Burner

Bu araç biraz daha gelişmiştir yani disk şifreleme gibi birkaç eklentiyi beraberinde getirir ancak siz bunu windows üzerinden de yapabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Bum4Free

Kolay bir şekilde disk yazmanıza yarayan bu program basit sistemler için önerilmiştir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ