Windows için iOS Simülatörü: iPadian - Haberler - indir.com

Windows için iOS Simülatörü: iPadian

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tamamen ücretsiz ve hiçbir kurulum gerektirmeyen yapısı ile masaüstü kullanıcılarının Windows XP ve üzeri sistemlerde kullanabilecekleri iPadian, iOS arayüzünü taklit ederek uygulamaların çalıştırılmasına izin veren alternatif bir iOS simülatörüdür.

Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda bilindiği üzere iOS uygulamalarını çalıştırmak mümkün değildir. Ancak ücretsiz bir iPad simülatörü olan ve hiç bir kurulum yapılmasına gerek olmadan kullanabileceğiniz iPadian ile artık bundan sonra Windows XP ve üzeri sisteme sahip bilgisayarınızda iOS uygulamalarını indirebileceğiniz gibi sorunsuz bir şekilde de çalıştırabileceksiniz.

Alternatif bir masaüstü olarak çalışabilen iPadian'ın masa üstünde ekranın altında bir dock çubuğu ve sağ üst kısımda ise uygulamadan çıkmanızı sağlayan bir güç düğmesi bulunmakla beraber Windows'un görev çubuğuna ise sağ altta bulunan simgeye tıklayarak ulaşabiliyorsunuz. Başarılı bir biçimde iOS'un görünümünü taklit ederek popüler uygulamaları kullanabilmenizi sağlayan yazılım ile Apple Store'da hazır bulunan uygulamaları yükleyebilir, belgelerinize ve bilgisayarınıza kısayollar yardımı ile erişebilir ve içerisinde hazır bulunan Safari benzeri web tarayıcısını kullanarak web sitelerinde gezinti yapabilirsiniz.

iPadian geliştiricilerinin yazılıma ekledikleri alternatif uygulama mağazası üzerinden Facebook, WhatsApp, Angry Birds, Cut the Rope gibi 300'ün üzerinde farklı uygulama ve oyunu bulabileceğiniz gibi uygulamaları da sorunsuz olarak bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz. iPadian uygulamasını tamamen ücretsiz bir şekilde sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Editör Notu: iPadian uygulaması gerçek bir iOS simülatörü değildir. Çünkü; günümüzde Apple App Store'u emule edebilecek bir uygulama ya da yazılım henüz geliştirilmedi. Ancak bu uygulama iOS'un arayüzünü kendince başarılı bir şekilde taklit ederek, popüler olan uygulamaları kullanabilmenize imkan tanımakla beraber, dokunmatik ekran desteği bulunmamaktadır.





PAYLAŞ