Windows için iCloud Yenilendi! - Haberler - indir.com

Windows için iCloud Yenilendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Uzun yıllardır köklü bir rekabete sahip olan Apple ve Microsoft şirketlerinden ortak bir iş hamlesi geldi. Ortak bir çalışma alanına yapılan bu hamle ile beraber çeşitli uyumluluk sorunları da ortadan kalkmış olacak. Bu yeni yazılımsal birleşme ile beraber Windows için iCloud dönemi başlamış oluyor. Microsoft blog sitesi üzerinde yapılan açıklamalara göre Apple kullanıcılarının kendi müşterilerinin sahip oldukları hesaplar adına bir kolaylık sağlanacak. Bu kapsamda Apple iCloud hesaplarının sunmuş olduğu avantajlar hem Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlarda hem de Apple cihazlarda görmek için her iki şirket yeni adımlar atmaya başladılar. Microsoft cephesinde mağazada artık iCloud for Windows uygulaması aktif hale geldi.

Microsoft ve Apple’dan Önemli İş Birliği

iCloud hesabınızdan silinen fotoğrafları bu yöntemle kurtarabilirsiniz!iCloud hesabınızdan silinen fotoğrafları bu yöntemle kurtarabilirsiniz!

Her ne kadar şirketler rakip olsalar da, bu rekabette iOS işletim sistemi de oldukça önemseniyor. Bu iş birliği ile beraber teknoloji kullanıcılarının hem Apple’da hem de Windows 10 tarafında senkronize bir şekilde sorunsuz bir depolama gerçekleşmesi için çalışıyorlar. Microsoft mağazasına eklenen iClod for Windows uygulaması dijital tarafta kullanıcıların işlerini bir hayli kolaylaştıracak gibi duruyor. Diğer yandan Microsoft’un OneDrive platformu da One-Demand sistemindeki teknolojiyi kullanmaya başlıyor.

Windows İçin iCloud Kullanma

Apple iCloud Drive ve iCloud for Windows uygulamaları ile Windows 10 sistemli bilgisayarınızda çeşitli işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

  • Tüm dosyalarınızı güvenli olarak bulut depolamada saklamak
  • Bilgisayar depolama alanını kullanmadan dosya gezgini arayüzünden sistem kontrolü sağlamak
  • Saklamış olduğunuz içerikleri iOS cihazınızdan, Mac sisteminizden veya iCloud.com üzerinden erişebilmek
  • Bilgisayarda saklamak istediğiniz klasör ve dosyaları seçebilmek

Kullanıcılar bu yeni hamle ile beraber bilgisayar veya telefonlarından bulut depolama içerisinde yer alan fotoğraf, video, e-posta ve diğer tüm bilgilerine kolay bir şekilde erişebilecekler.


İlgili uygulamalar
Apple iCloud Şifresi Nasıl Kurtarılır?Apple iCloud Şifresi Nasıl Kurtarılır?
iOS Cihazlarda iCloud'da Yer Açma İşlemi Nasıl Yapılır?iOS Cihazlarda iCloud'da Yer Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ