Windows İçin En İyi Ses Kesme Programları - Haberler - indir.com

Windows İçin En İyi Ses Kesme Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 13:08:57
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Günlük bilgisayar kullanımınızda ses dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor olabilir. Bu ses dosyalarını düzenlediğiniz yazılım oldukça önemli bir etkendir.Her an ihtiyacınız olabilir bu yazılımlara mutlaka elinizin altında olmalı. Yada içerik oluştururken kullanabileceğiniz bu programlar hem gelişmiş hemde ücretsiz bir şekilde indirilebilir arşivlerdir. İndir.Com hiçbir zaman illegal arşiv yüklemesi yapmaz. Program kullanımınızdan İndir.Com sorumlu değildir. Ses programlarını indirmek için aşağıdaki bağlantıları takip ediniz. İşte O Programlar ;

Auda City

Bu yazılım sayesinde kolayce müzik dosyalarını düzenleyebilirsiniz. Oldukça gelişmiş bir sistemi var birçok efekt uygulanabilir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

WawePad

Program AudaCity'e göre biraz geri ancak orta seviye veya yeni kullancılar için mükemmele yakın bir uygulama diyebiliriz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

WaweShop

Basit ses dosyalarını kolay bir şekilde düzenlemenize yarar okadar gelişmiş değildir bir hayli boyutu da küçüktür.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ