Windows başlat menüsü değişiyor! - Haberler - indir.com

Windows başlat menüsü değişiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 11:33:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Donanım

Yıllardır alışık olduğumuz Windows başlat menüsüne veda etme vakti geldi. Microsoft kaynaklı bir sızıntıya göre başlat menüsünün yeni bir görünüme kavuşacağı görünüyor. Alışık olduğumuz canlı kutucuklara yeni güncellemeyle veda etmiş olacağız.

Canlı kutucuklara veda eden yeni tasarımda başlat menüsünde, artık uygulama ikonları olacak gibi görünüyor. Üst kısmında bir arama çubuğu dahil edilen menüde aynı zamanda ‘tavsiye edilen uygulamalar’ kısmı da bulunuyor. Başlat menüsü yeni tasarımı, Windows 17666 kod numaralı sürüm ile test kullanıcılarına sunulan ve 2018 yılının son çeyreğinde tüm kullanıcılara dağıtılmaya başlanan karanlık mod özelliğini de destekliyor. 

Telefonlar için Windows 10 Videosu Yakında Yayınlanacak!Telefonlar için Windows 10 Videosu Yakında Yayınlanacak!

Yeni tasarıma ait görüntülerin Microsoft’un Insider Programı kapsamında yanlışlıkla paylaşıldığı düşünülüyor. 1847 kod numaralı sürümde gün yüzüne çıkan yeni tasarımda canlı kutucuklara veda edilecek. Yeni tasarımın tüm kullanıcılara sunulup sunulmayacağı şu anda gizemini koruyor.

Kullanıcıların Windows 10’a alışma süreci diğer Windows sürümlerine göre daha uzun sürdü. Windows getirdiği yeniliklerle de Windows 11 sürümünün gelmesini oyalamaya devam ediyor.

Aşağıda bulunan videoda gelmesi planlanan tüm değişiklikleri detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WIUK8cBLJ6M


Windows 10, Android Telefonda Görüntülendi!Windows 10, Android Telefonda Görüntülendi!

Windows 10 için Office Touch Tanıtım Videosu


PAYLAŞ