Windows 8.1 için Dungeon Hunter 4 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows 8.1 için Dungeon Hunter 4 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Aksiyon oyunları kategorisinde Android ve iOS platformları için daha önceden yayınlanmış olan Dungeon Hunter 4 oyunu Windows 8 ve Windows Phone 8 için ücretsiz olarak kullanıcılara sunuldu.

Gameloft tarafından piyasaya sürülen Dungeon Hunter 4 oyununda 4 farklı kahraman sınıfından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve şeytani varlıklar ile savaşabilirsiniz. Multiplayer özelliğine de sahip olan oyunu online olarak oynayarak becerilerinizi gerçek zamanlı bir şekilde diğer oyuncularla savaşarak sergileyebileceğiniz gibi aynı zamanda oyunda aktif olan oyuncular ile ortaklık kurarak daha da güçlü bir hale gelebilirsiniz.

Dungeon Hunter 4 indir

Karanlık zindanlarda gezinmenin heyecanını bilgisayarınızda ya da tabletinizde keşfedebileceğiniz oyun destansı bir hikayeye de ev sahipliği yaparak birbirinden mükemmel tasarlanmış grafikler ile farklı mekanlarda ilerlemenizi de amaçlamaktadır. Oyunda yüzlerce düşmanı ve bölüm sonu canavarlarını parçalayabilir, sayısız ürünü yağmalayabilir, savaş becerilerinizi yükseltebilir, kendi malzemelerinizi üreterek kişiselleştirebilir ve savaşçıların gizemlerini çözerek müthiş bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Windows 8 bilgisayar ya da tabletinize sitemizden indirerek oynayabileceğiniz Dungeon Hunter 4 oyununun Android ve iOS versiyonlarını da yine sitemiz üzerinden indirebileceğiniz gibi Dungeon Hunter 4 Tanıtım Videosu'nu da aşağıda bulabilirsiniz.




Dungeon Hunter 4 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ