Windows 8 Yavaş Açılma Problemi Nasıl Çözülür? - Haberler - indir.com

Windows 8 Yavaş Açılma Problemi Nasıl Çözülür?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-27 10:40:45
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Windows 8 Genel olarak hızlı bir işletim sistemi. Şuanda Windows 10 olmasına rağmen proje sorumluları projeyi gerçek zamanlı olarak yönetiyor. 

Windows 8 Windows 10'a Göre Dahamı Hızlı?

Bu sorunuzu şöyle yanıtlayabilirim; Windows 8 genel anlamda hem SSD Hemde HDD üzerine kurulmak için tasarlanmıştır ortalama yanıt süreleri fazla abartı değil ancak Windows 10 tamamıyla SSD yani mekanik olmayan ve daha hızlı hizmet veren diskler için hazırlanmıştır. 

SSD Disk Nedir?

Ssd diskler yeni çıkışı yapılan disklerdir hem daha minimalist bir tasarıma sahip hemde daha hafif ve hızlıdır. Hızlı olmasının sebebi ise içinde sürekli dönen bir disk parçası olmamasından kaynaklanıyor. SSD Diskler aslında bir flaş belleğe benzetilebilir ancak ondan kat ve kat daha hızlı. 

Windows 8 Açılış Neden Yavaş!?

Bilgisayarınızın açılış süresi sizin yaptığınız işe göre değişebilir. Eğer başlangıçta çalışan ağır programlar var ise bu dahada artabilir bu yüzden bu programları devre dışı bırakabilirsiniz. Eğer sorununuz halen daha devam ediyor ise bu konu ile ilgili destek almalısınız.

İndir.Com Öneriyor!


Bilgisayarınızın daha hızlı ve stabil olması için mutlaka SSD Diskler kullanmanız gerekmektedir. Bu sayede hem daha hızlı hemde daha kolay aktarımlar daha performanslı bir çalışma alabilirsiniz.

 

 

 





PAYLAŞ