Windows 11'e Geçmeden Deneyebilirsiniz - Haberler - indir.com

Windows 11'e Geçmeden Deneyebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-25 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Windows 11 işletim sistemini bilgisayarda kurmadan denemek isteyenler için oldukça ilginç bir servis devreye alındı. Windows 11 için açılmış olan internet sitesine giriş yapan kullanıcılar, Windows 11 kurmadan yeni işletim sistemini deneyimleyebiliyor. Tarayıcı üzerinden yapılan testlerde  tam ekran Windows 11 deneyimi sunuluyor.

Win11.blueedge.me Neler Sunuyor?

Blue Edge adıyla daha önceden de benzer çalışmalar yapan bir geliştirici, şimdi deneyimlerini Windows 11 için kullandı. https://win11.blueedge.me/ adlı internet sitesi üzerinden erişilebilen yeni projede, Windows 11’de yer alan yeni özellikleri deneyimlemek mümkün. Chrome ve Edge tarayıcılarıyla uyumlu bir şekilde geliştirilen projede, demo olarak Windows 11 başarılı bir şekilde aktarılmış. Yeni sistemde, kullanıcılar tarayıcıyı açma, uygulama mağazasında gezinme gibi pek çok farklı işlem yapabiliyor. Bu bakımdan Windows 11’e kısa bir bakış atmak isteyenler tarafından denenebilecek yeni pro0je, ücretsiz ve kısıtlama olmaksızın herkesin kullanımına sunulmuş durumda.

Ancak uygulama masaüstü ve Microsoft Store gibi birkaç seçkin uygulama ile sınırlıdır. CSS ve Javascript kullanan web sayfasında; Dosya Gezgini, Microsoft Edge vb. gibi en sık kullanılan uygulamalardan bazıları destekleniyor ve Windows 11 masaüstünün en iyi görüntüsünü sunuyor. Web sitesine cep telefonlarından da erişilebilmesi da oldukça dikkat çekti.





PAYLAŞ