Windows 11 ile gelecek ilk laptop belli oldu - Haberler - indir.com

Windows 11 ile gelecek ilk laptop belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-28 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Microsof'un yeni işletim sistemi olan Windows 11 desteğine sahip olan ilk laptop modeli belli oldu. 

Teknoloji gündeminde sık sık yer alan bilgilere göre Microsoft kısa bir süre önce yeni işletim sistemi Windows 11'in tanıtımını gerçekleştirmişti. Windows 10'dan daha stabil ve sorunsuz bir yapıda olan Windows 11, mevcut tüm bilgisayarlarda çalışmayacak. Zaten Microsoft'da bu işletim sisteminin hangi bilgisayarlar ile uyumlu olduğunu test eden mini uygulama tasarlandı. Bu uygulamayı bilgisayarınıza indirdiğinizde sisteminiz test ediliyor ve Windows 11 ile uyumlu olup olmadığı size bildiriliyor. 

Windows 11 ile Skype'a veda edebilirizWindows 11 ile Skype'a veda edebiliriz

Şu an bulunan Windows 11 yüklü olarak gelecek olan ilk bilgisayarın hangisi olacağı da belli oldu. Günümüzde pek çok dizüstü PC freedos yani işletim sistemi olmadan kullanıcılara sunuluyor. Geri kalan kısımda ise yaygın olarak Windows 10'un çeşitli versiyonları kullanılıyor. 

Windows 11 destekleyen ilk laptob'un hangisi olarak belirlendi

Ancak gelecek süreçten itibaren Windows 11 ile gelecek olan bilgisayarları görmek mümkün olacak. Bu bağlamda ise duyurulan ilk resmi cihaz da Realme Book oldu. Esasında şimdiye kadar Realme bilgisayar üretimi yapmıyordu. Ancak geçtiğimiz günler içerisinde Realme ilk PC ve tablet modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu sebeple gelecek süreç içerisinde Çin merkezli üretici PC ve tablet üretimi yapacak. Realme PC şu an için Windows 11 desteği sunan ilk ve tek PC olacak. Realme tarafından üretilen bu dizüstü bilgisayarı ne zaman satışa sunacağı şu an için belli değildir. 

 

 


Windows 11 tanıtıldı! İşte öne çıkan detaylar Windows 11 tanıtıldı! İşte öne çıkan detaylar 
Windows 11 Android uygulamalarını çalıştırabilecek!Windows 11 Android uygulamalarını çalıştırabilecek!
Windows 11'de kamera zorunlu oluyorWindows 11'de kamera zorunlu oluyor

PAYLAŞ