Windows 11 için 11 dakikalık video yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows 11 için 11 dakikalık video yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-11 15:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft’un yeni Windows sürümü olan Windows 11 hakkında dedikodu ve beklentileri karşımıza gelmeye devam ediyor. Microsoft tarafından Windows 11 işletim sistemini tekrardan gündeme getirecek olan bir video paylaşıldı. Windows YouTube kanalında Windows başlangıç seslerinin yüzde 4000 yavaşlatılmış hali olarak 11 dakikalık bir kolaj video paylaşan Microsoft, Windows 11’in geliyor oluşunun iddialarını güçlendirmiş oldu. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Microsoft, 24 Haziran tarihinde yeni bir etkinlik gerçekleştirecek.

Son bir iki haftaya kadar beklentiler, Microsoft’un Windows 10 için bu zamana kadar ki en büyük güncellemesi olan Sun Wallley’in tanıtılması yönündeydi. Microsoft tarafından yapılan sürpriz açıklamalar ile Windows 11 geliyor söylentileri de ortaya çıktı.

Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilirSamsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir

Microsoft’tan Windows 11 paylaşımları gelmeye devam ediyor

Şirketin 24 Haziran tarihinde yapacağı duyuru için ilk olarak yeni nesil Windows ifadesini kullanırken, resmi web sitesinde Windows 10 Home ve Pro sürümleri için desteğin sonlandırılacağı tarihi de açıkladı. Windows’un en çok kullanılan sürümleri olan Home ve Pro’nun sadece 4 yıllık ömürlerinin kalması, Windows 11’in geliyor oluşunun düşüncelerini de güçlendirdi. 24 Haziran’daki etkinlik için Windows kullanıcıları bir hayli heyecanlı olurken, Microsoft, resmi YouTube kanalından bir video paylaştı. Paylaşıma göre “ Windows Başlangıç Sesleri – Slo-fi Remix” adlı videoda en ikonik olan Windows sürümleri Windows 95, XP ve 7’nin başlangıç sesleri yüzde 4000 yavaşlatılmış bir şekilde kolajlanmış durumda.




İşte yeni Windows'un geleceği tarih belli olduİşte yeni Windows'un geleceği tarih belli oldu
FaceTime Android ve Windows platformlarında da kullanılabilecekFaceTime Android ve Windows platformlarında da kullanılabilecek

PAYLAŞ