Windows 10'u siyah kullanmak isteyenlere zifiri karanlık teması - Haberler - indir.com

Windows 10'u siyah kullanmak isteyenlere zifiri karanlık teması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-13 12:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Windows 10 için oldukça dikkat çekici bir tema geldi. Yıllardan beri beyaz rengini ağırlıklı olarak kullanan Microsoft, yeni güncelleme ile bu durumu değiştiriyor.

Klasör arka planları gibi pek çok bölgede beyaz rengini ağırlıklı olarak kullanan Microsoft, bugüne kadar bu konuda farklılık getirmemişti. Farklı temalar ile birlikte kullanıcılar her ne kadar bu durumu değiştirebilr durumda olsa da Microsoft geçtiğimiz gün itibari ile zifiri karanlık temasını sundu.

Windows 7 ve Windows 10 neden rakip olduWindows 7 ve Windows 10 neden rakip oldu

Windows XP ve Vista kullananlar dikkat!

Değişmeyen beyazlar değişiyor!

klasör penceresi gibi beyazın değiştirilemediği bölgelerde de değişiklik içeren zifiri karanlık teması, beyazın göz alıcılığının da engellenmesini sağlıyor. Uzun süre ekran başında kalan kişiler için çok daha raht ettireeck olan bu yeni temanın kısa sürede popüler olması bekleniyor. Sağlık sorunlarının yanı sıra beyaz yerine siyahı daha çok tercih eden klşiler için de zifiri karanlık teması yine ideal bir seçenek olacak. Tema ile birlikte Windows’un her alanını siyaha döndürebilirsiniz.

İşte zifiri karanlık teması içi bir önizleme

Windows’un bu yeni temasının güncelleme ile birlikte sunulacağı açıklanırken şimdiden resmi dağıtım için bekleyişe geçilmiş durumda. Microsoft cephesinden zifiri karanlık teması gibi Windows 10 için yeni bir hamlenin gelmesi tasarım açısından da yeniliklerin habercisi olabilir. Zira bugüne kadar hiç değiştirilmeyen bir alanın tema ile birlikte değiştirilmesi ve Windows 10 görünümünün çok daha farklı bir hale getirilmesi marka için bir ilk.

İşte en çok sevilen Windows uygulamaları


Windows 10'un kullanıcı kitlesi büyüyorWindows 10'un kullanıcı kitlesi büyüyor
Windows 10 Pro'ya ücret ödemeden sahip olmak mümkünWindows 10 Pro'ya ücret ödemeden sahip olmak mümkün

Windows 10 Ön İnceleme Videosu


PAYLAŞ