Windows 10'nun büyük güncellemesi beklenenden geç yayımlanabilir - Haberler - indir.com

Windows 10'nun büyük güncellemesi beklenenden geç yayımlanabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yaşanan bazı yeni sızıntılara göre Windows 10 sisteminin gelecek olan büyük güncellemesini normalden daha geç bir vakitte görebiliriz. Öyle ki Microsoft yazılım mühendisi tarafından Chromium kodu ile paylaşılan yazıda, Haziran 2021’de gelecek olan bir Windows güncellemesinden ifade ediliyor. Bu güncellemenin ise yılın ikinci güncellemesi değil, 21H1 güncellemesi olduğu yüksek ihtimalle düşünülüyor. Bu noktada güncelleme zamanı Haziran ayı yılın ilk dönemine ifade ediyor. İkinci güncelleme ise yılın ikinci döneminde, genellikle de sonlarında geliyor.

Windows Latest bu yazının tespitinden sonra yaptığı paylaşımda “gelecek güncelleme” olarak değiştirilmiş durumda. Muhtemel olarak istemeden yazılan Haziran ibaresi artık bulunmuyor.

Android 12'ye Windows 10 özelliği ekleniyorAndroid 12'ye Windows 10 özelliği ekleniyor

Windows 10’un büyük güncellemesi beklenenden geç gelebilir

Genel olarak Nisan ve Mayıs ayları şirketin Windows 10 için ilk güncellemesini getirmiş olduğu aylar oluyor. Bu kapsamda Haziran normalden biraz daha geç bir tarih olarak gözüküyor. Henüz bir süre önce küçük güncelleme olacak olan 21H1 için sistem içinde aktifleştirme kodları da ortaya çıkmıştı. Bu güncellemenin beklenenden daha kısa süre içinde gelebileceği dedikoduları da çıkmışken, şimdiye kadar gelen dedikoduların tersi bir durum yaşanmış oluyor.

Baktığımız zaman Microsoft’un güncellemeyi test aşamasında ne kadar tutmak isteyeceği merakla bekleniyor. Şirketin güncellemenin test sürecini sağlam tutması bekleniyor. Bu durum kullanıcılar için bir hayli iyi olurken, ilk güncellemenin küçük olmasının yanı sıra sene sonuna doğru gelecek olan güncellemenin geniş kapsamlı olması bekleniyor.  


Rufus kullanarak Windows 10 nasıl kurulur?Rufus kullanarak Windows 10 nasıl kurulur?
Windows 10 nasıl indirilir?Windows 10 nasıl indirilir?

PAYLAŞ