Windows 10'da MIDI Sürücüleri Nasıl Yüklenir? - Haberler - indir.com

Windows 10'da MIDI Sürücüleri Nasıl Yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-24 08:01:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Windows 10'da MIDI sürücülerini kurmada zorluk yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Müzik Aleti Dijital Arabirimi (MIDI), harici müzik aletleri ile bilgisayar arasındaki iletişimi sağlar. MIDI sürücüsü, bilgisayarınızdaki herhangi bir sürücü gibi kurulabilmektedir. Bu sürücü olmadan, MIDI cihazları stabil bir şekilde çalışmayacaktır.

Windows 10'a MIDI Sürücüleri Nasıl Yüklenir?

Tüm ayarları doğru bir şekilde yapılandırılan bir sistemde, cihazlar bilgisayara bağlandığında otomatik bir şekilde kurulacaktır. Ancak hata yaşandığında kullanıcıların manuel olarak MIDI sürücülerini yüklemesi gerekir. 

Sürücü yüklemelerinde aygıt yönetici üzerinden cihazı tespit ederek otomatik olarak sürücünün yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Eğer aygıt yöneticisi üzerinden işlem yapamıyorsanız, Windows Update üzerinden güncelleme alabilirsiniz.

İki seçenek de çözüm olmuyorsa, tercih edilebilecek son seçenek üretici web sitesinden destek almaktır. Sürücü kurulumu gerektiren tüm cihazlarda geliştiriciler tarafından destek sağlanmaktadır. Resmi sitede yer alan yükleme bölümlerini takip ederek, kullanmak istediğiniz cihazı seçebilir ve ardından sürücüyü sisteminize yükleyebilirsiniz. Bu en güncel ve en doğru sürücülerin yüklenmesini sağlayacaktır. Böylece MIDI sürücüsü konusunda hiçbir sorun yaşanmadan bilgisayardan destek alabilirsiniz.





PAYLAŞ