Windows 10'da Kişiler Simgesi Masaüstünden Nasıl Kaldırılır? - Haberler - indir.com

Windows 10'da Kişiler Simgesi Masaüstünden Nasıl Kaldırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 14:58:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bilgisayarlar bildiğiniz üzere ilk etapta belirli uygulamalar kurulu bir şekilde gelir. Kullanıcılar bunlardan bazılarını kullanırken bazılarını da kaldırabilirler. Windows 10 işletim sistemine sahip bir laptop aldığınızda ya da işletim sistemini yediden kurmak durumunda kaldığınızda masaüstünün sağ alt kısmında Kişiler simgesi hemen dikkatinizi çekecektir. Bir.ok bilgisayar kullanıcısı bu tarz simgelerin masaüstünde kalabalık yaratmasını istemez. Bu sebeple bu tarz simgeleri gereksiz bulur ve kaldırmak ister. Windows 10 işletim sisteminden kişiler simgesini kaldırma işlemini nasıl yapacağınız hakkında bilgi edinmek için yazımızdan bilgi alabilirsiniz.

Masaüstündeki kişiler simgesi nedir, ne işe yarar?

Masaüstünün sağ alt kısmında yer alan Kişiler simgesi, Skype ya da e-posta üzerinden eklemiş olduğunuz kişiler ile hızlı bir şekilde iletişime geçmenizi sağlayan son derece faydalı bir uygulamadır. Bilgisayarınızı kullanırken kısayollardan faydalanmayı seviyorsanız kişiler simgesini kalmamakta fayda vardır, eğer hoşlanmıyorsanız rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Kişiler simgesini kullanarak, Facebook, WhatsApp ta da Twitter gibi sosyal medyalar üzerinde kişiler ile iletişim kuramazsınız. Şu an ki mevcut özellikler pek de kullanılan özellikler değildir. Bu sebeple bilgisayar kullanıcıları genellikle uygulamayı kaldırmayı tercih ediyorlar. 

Kişiler simgesini kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Masaüstünün sağ alt köşesinde yer alan kişiler simgesini kaldırmak oldukça kolay olup kullanıcıları yormadan gerçekleşecek bir durumdur. Bunu yapmak için görev çubuğuna sağ tıklayın ve "Kişileri Görev Çubuğunda Göster" seçeneğinin işaretini kaldırın. Bu sayede kişiler simgesi görev çubuğundan kaldırılmış olacak. Kişilerim simgesini masaüstünden kaldırmak işte bu kadar kolaydır, kullanmadığınız simgelerden rahatsız oluyorsanız sadece bir kaç adım ile kaldırarak çok daha kullanışlı bir bilgisayar elde edebilirsiniz. Bilgisayarlarınızı özelleştirmek size kalmış bir durum olup, değiştirilebilir seçeneklerden faydalanarak çok daha donanımlı bir kullanım elde edebilirsiniz. Masaüstünde yer alan gereksiz simgeleri kaldırmak için sadece bir kaç adım atmanız yeterli olacak. Bunun için de bilgisayarınızın özelliklerini ve değiştirme seçeneklerini bilmenizde fayda vardır. 

 





PAYLAŞ