Windows 10'da İnternet Explorer Nasıl Kaldırılır? - Haberler - indir.com

Windows 10'da İnternet Explorer Nasıl Kaldırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-03 19:30:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Bilgisayarımıza yeni format attığımız zaman herşeyden önce ilk yaptığımız şey Internet Explorer kullanarak Google Chrome indirmek ve Google Chrome'u kurduktan sonra Internet Explorer'ı görev çubuğumuzdan kaldırmaktır.

Windows 7 kullanıcısıysanız kolayca Internet Explorer'ı bilgisayardan silebilirsiniz ama söz konusu Windows 8 olunca Internet Explorer'ı bilgisayarımızdan kaldıramıyoruz. Peki ya Windows 10'da Internet Explorer'i Bilgisayardan Kaldırabiliyor muyuz?

Windows 10'da varsayılan internet tarayıcımız Microsoft Edge olarak geliyor. Internet Explorer'ın isminin değiştiği ve biraz daha hızlı versiyonu diyebiliriz buna. Microsoft Edge de aynı Internet Explorer gibi görev çubuğuna varsayılan olarak geliyor.

Peki hantal Internet Explorer'dan kurtulduk mu? Hayır. Windows 10'da Microsoft Edge'nin haricinde Internet Explorer'da bilgisayarımıza yüklü olarak geliyor. Her ne kadar Internet Explorer'ı görmesek de o her zaman sistemimizin içinde bulunuyor ve peşimizi hiç de bırakacak gibi değil. Peki ya Internet Explorer Windows 10'da Nasıl Kaldırılır?

Ne yazık ki Internet Explorer'ı Windows 10'da tam anlamıyla kaldıramıyorsunuz. Sadece devre dışı bırakabiliyoruz ve böylece Internet Explorer, Microsoft Edge'den tamamen koparak kendisini silmiş oluyor ve bu sayede sistemde çalışmayarak sistemi yormuyor ama Internet Explorer yine peşimizi bırakmayarak sistemimizin bir köşesinde sessiz sedasız bir şekilde duruyor.

Her neyse, lafı çok fazla uzatmadan Internet Explorer, Windows 10'da nasıl kaldırılır sorumuzun cevabına hemen geçelim.

Çok kısa, sadece 1 dakikalık video'lu anlatımımız var. Video'yu izleyerek 1 dakikada kolay bir şekilde sorunuza yanıt bulabilirsiniz.





PAYLAŞ