Windows 10'a karanlık mod geliyor! - Haberler - indir.com

Windows 10'a karanlık mod geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-14 10:42:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Yazılım

Son dönemler karanlık  mod seçeneğini birçok internet sitesi kullanmaya başladı ve bu mod kullananlar arasına Microsoft'ta dahil oldu. yapacağı yeni güncelleme ile birlikte Windows 10 karanlık mod seçeneği sunacak. Karanlık Mod seçeneğini ilk baş Twitter kullanmaya başladı ve popüler hale geldi. Özelliklede siyah tasarıma sahip telefonalar da çok daha şık görünene karanlık mod, gözü daha az rahatsız etmesi sayesinde kullanıcılar tarafında oldukça beğeni ile karşılanıyor. Kullanıcılarına değer veren ve kullanıcı deneyimini artırmak isteyen Windows 10'a karanlık modu getirmeyi planlayan Microsft, tarih bile atadı.

Şu an test aşamasında olan karanlık mod seçeneği, Microsoft tarafından Windows 10 yapı 17666 ile kullanıcılara sunuldu. 2018 yılının sonlarına doğru tüm kullanıcılar için aktifleştirilmesi planlanan bu güncellemenin tek gireceği yenilik karanlık mod seçeneği olmayacak. Karanlok mod seçeneğinin yanı sıra ayrıca bulut kopyalama ismi verilen sistem sayesinde, kopyaladığınız bir yazıyı bir başka cihazlar arasında direkt olarak paylaşabilirsiniz.

macOS'te hali hazırda bulunan bu özelliğin Windows'a taşınmış olması kullanıcılar açısından oldukça olumlu bir sonuç oldu. Adı geçen mod sayesinde ek olarak birde yeni tasarımlar içeren bu güncelleme, test sürecinden başarılı bir şekilde çıkmayı başarırsa son kullanıcıların deneyimini arttırma konusunda oldukça iddialı olacak gibi duruyor.





PAYLAŞ