Windows 10'a gelen güncelleme ile bizleri neler karşılıyor? - Haberler - indir.com

Windows 10'a gelen güncelleme ile bizleri neler karşılıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 13:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Windows 10'un Insider kullanıcıları için özel olarak yayınladığı en güncel Windows sürümü, şimdiye denk gelen güncellemeler arasında en kapsamlı olanları. 

Microsoft, 2018'in son dönemlerini yaşıyorken Windows 10 güncellemeleri için oldukça çık canlı davranıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı güncellemeyi geri alan Windows 10 Ekim ayı güncellemesini bütün kullanıcılarına açan Microsoft, şimdilerde ise 183 bin 05 güncellemesini Insider kullanıcıları için özel olarak duyurdu. Sandbox uygulamasının dışında bir de sadeleştirilmiş Başlat menüsü, ayalralr ve dosya yöneticisinde çeşit çeşit yenilikler gözlemlemiş durumdayız. Peki bu yenilikler neler gelin birlikte göz atalım.

SMS yoluyla kod alarak Microsoft hesabınıza giriş yapabilirsiniz

Daha önceleri parola konusunda çeşit çeşit yenilikler ile karşımıza çıkan Microsoft, şimdilerde ise 2 aşamalı giriş sistemine geçiş yapmak için kolları sıvıyor. Bu güncelleme sayesinde dilerseniz Microsoft hesabınıza ekli telefon numarasına aldığınız SMS yoluyla kod sayesinde giriş yapabiliyorsunuz. Ancak bu özelliği kullanabilmek için Windows 10'da yeni bir hesap açmanız gerekiyor. Aynı zamamnda güncellenen Sandbox sayesinde ekstra bir uygulama kurmanıza gerek kalmadan Windows 10 üzerinde diğer işletim sistemlerini kurarak test etme şansı yakalayacaksınız. 

Başlat konusunda Microsoft yerinde duramıyor

https://www.indir.com/haberler/windows-10un-tum-ozellikleri-ve-bilinmesi-gerekenler

Diğer bir güncelleme alan bölüm ise elbette Başlat menüsü. Başlat konusunda bir hayli takıntılı olan Microsoft, eskiye nazaran daha sade ve kullanımı kolay bir menüye geçiş yapıyor. Fakat hala klasik başlat menüsü bekleyen okurumuz iseniz üzülerek dile getiriyorum ki hala o konuda bir açıklama yok.





PAYLAŞ