Windows 10'a Aydınlık Modu Geliyor! - Haberler - indir.com

Windows 10'a Aydınlık Modu Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 10:39:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

Geçtiğimiz aylar içerisinde Windows 10'a geceleri için uyarlanmış olan Karanlık Tema mod'u gelmişti, daha sonra bunu aydınlık mekanlar için tekrar tasarlayan firma, bu sefer Aydınlık Mod'u getiriyor.

Windows 10'nun 3D ses özelliğinin kullanımı

Windows 10'a Güncelleme İle Gelecek Yeni ÖzelliklerWindows 10'a Güncelleme İle Gelecek Yeni Özellikler

Hatalar çözülmeden tasarım başladı!

Windows 10'un Insider sürümleri, 2018'in sonlarına yaklaşırken ciddi yenilikler getirmeye başladı. Ekim yayı içinde yayınlanan güncellemenin çıkardığı sorunları çözmeye uğraşılırken, görselliğe önem veren kullanıcılar için de "Light Tema" eklendi.Sizin de fark edeceğiniz üzere yeni tema başlat menüsünden pencerelere, neredeyse her şeyi daha parlak bir hale getiriyor. Özellikle bildirim panelinde simgelerin yeni temadaki tasarımları çok şık duruyor.

 

Fotoğrafları şimdiden yayınlanmaya, sızdırılmaya başlayan yeni açık alan için tasarlanmış parlak tema için gün saymak için şu an erken olabilir. Yeni özelliğin fotoğrafları şimdiden gün yüzüne çıkmış olsa da bu özelliğin yaz aylarında gelecek olan 19H1 güncellemesiyle birlikte karşımıza çıkacağı açıklandı. Bunun nedeni olarak ise işletim sistemindeki her detayı daha aydınlık, daha parlak hale getirmenin ciddi bir efor istediği ve geri dönüşlerin alınması sürecinin uzun olacağı da gösteriliyor.


Microsoft Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi’nin dağıtımına tekrar başlıyorMicrosoft Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi’nin dağıtımına tekrar başlıyor
Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?
Windows 10'a Geçiş o'kadar da kolay değil!Windows 10'a Geçiş o'kadar da kolay değil!

PAYLAŞ