Windows 10 Teknik Önizleme Yapı 10061 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Windows 10 Teknik Önizleme Yapı 10061 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-24 14:30:31
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10 Teknik Önizleme yapı 10061'i yayınladı. Mobil cihazlar için yayınlanan Windows 10 yapı 10052'nin ardından 10061 yapısı da Windows 10 yüklü PC'ler için güncellendi.

Microsoft tarafından indirilmeye sunulan yeni yapı bir çok iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini beraberinde getiriyor. Gelen güncellemeleri şu şekilde sıralayabiliriz;

Yeni mail ve takvim uygulaması: Office 365, Exchange, Outlook.com, Gmail, IMAP ve POP gibi hesaplarınızdan rahatlıkla ulaşabileceğiniz yenilenen arayüz kullanım yönünden büyük kolaylık sağlıyor.

Başlat menüsü, görev çubuğu ve eylem merkezinde iyileştirmeler: Koyu renkli bir temaya sahip yeni yapı, boyutu ve şeffaflığı ayarlanabilir başlat menüsü gibi kişiselleştirme seçenekleri ile karşımıza çıkıyor.

Continuum iyileştirmesi: Bu özellik daha çok tabletlerde kullanımı kolaylaştırıyor. Tablet modunda değişebilir başlat menüsü, görev çubuğu ve ikonlar dokunmatik ekrana uygun hale geliyor.

Görev görünümü iyileştirmeleri: Alt+Tab tuşu ile pencere ikonları ve önizleme resimleri ayarlanabiliyor.

Sanal Masaüstü iyileştirmeleri: Dilediğiniz kadar sanal masaüstü açma imkanı sunuyor.

Windows 10 yapı 10061'de bir çok yeniliğin yanında çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleri de yapıldı. Outlook'un çalışmaması, Hyper-V'nin engellenmesi, Visual Studio'nun açılırken çökmesi, Favoriler çubuğundaki hizalama sorunu ve Spartan ile ilgili sorunlar tamamen düzeltildi.

Güncellemeyi Windows 10 Teknik Önizleme yüklü bilgisayarınıza indirmek için Ayarlar > Güncelleme & Güvenlik > Windows Güncellemesi yolunu izlemeniz ve 'Güncellemeleri Kontrol Et' butonuna basmanız gerekiyor.





PAYLAŞ