Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 10:35:00
Editör : Can Yiğiterol
Kategori : Donanım

Üreticisi Microsoft olan Windows 10'a bir çok kişi geçerken sorun yaşadı. Aynı sorunlar büyük güncellemeler geldikten sonra'da oluşmaya başladı. Bu sorunları çözmek için tek çaremiz bazen format oluyor. Windows 10 ile gelen sıfırlama özelliği ile format atmaya gerek kalmıyor. Bilgisayarınız işlem sonunda formtalı bir bilgisayar gibi oluyor. Eğer bilgisayarınızda Windows 10 yüklü ise format cd ileri veya usb diskler ile uğraşmanıza gerek kalmaz. 

Windows 10 sıfırlama nasıl yapılır?

Çok kolay olan birkaç adım ile Windows 10 işletim sistemli bilgisayarınızı sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemi sonrasında önceki bilgisayarınızdaki ayarlar ve veriler tercihlerinize göre siliniyor. Eski işletim sisteminize dönmek isterseniz bunun içinde bir seçenek bulunuyor. 

 

Windows 10 bilgisayar sıfırlama nasıl yapılır?

Windows 10 Yüklü cihazınızı sıfırlamak için takip etmeniz gereken yol. "Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma" 

Windows 10 bilgisayar sıfırlama nasıl yapılır?

 

En üstte bulunan "Başlayın" Tuşuna basarak sonraki adıma geçebilirsiniz. Bu adımda ise sıfırlama seçeneklerinden size uygun olanını seçerek işlemi bitirebilirsiniz. 

Windows 10 bilgisayar sıfırlama nasıl yapılır?





PAYLAŞ