Windows 10 Pro'ya ücret ödemeden sahip olmak mümkün - Haberler - indir.com

Windows 10 Pro'ya ücret ödemeden sahip olmak mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 10:55:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un en çok beğenilen ve ilgi gören, en güncel işletim sistemi olan Windows 10, Windows 7'nin en çok sevilen özellikleri ile Windows 8'in mıdern tasarımı gayet başarılı bir şekilde birleştiriyor. Windows 10'nun tek kötü yanı ise, Windows 10 Pro versiyonun bin TL gibi uçuk bir fiyat sahip olması. Ancak kısa bir süreliğine Goodoffer24.com sitesi üzerinden kısa bir süreliğine Windows 10 Pro yazılımını yalnızca 13 Dolara sahip olabilirsiniz. daha Daha önceden bilgisi olmayan okurlarımız için Goodoffer24.com, yeni lisansları ve yazılımların ürün anahtalarını en uygun fiyatlar karşılığında e-posta yolu ile sahip olabileceğiniz bir sitedir. Goodoffer24.com üzerinden Windows 10 Pro aktivasyon koduna sahip olabileceğiniz gibi ayrıca Xbox Live Gold üyeliği ya da PUBG gibi günümüzün en popüler oyunlarına da bu siteden ulaşabilirsiniz.

Goodoffer24.com üzerinden hızlı bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz 

Goodoffer24.com sitesinin bir diğer güzel yanı ise bu site üzerinden aldığınız ürünler hızlı ve kolay bir şekilde e-posta adresinize direkt olarak gönderiliyor. bu sayede ise günlerce kargo beklemenize gerek kalmadan ürününüze anında ulaşabiliyorsunuz. Varsayalım aldığınız üründe bir problem yaşadınız. Böyle bir durum olduğu zaman ise direkt müşteri hizmetlerini arayarak sorunu çözebilirsiniz.

Peki Goodoffer24.com sitesi üzerinden siparişlerinizi nasıl verebilirsiniz?

Goodoffer24.com sitesi üzerinden alışveriş yapmak, diğer çevrimiçi alışveriş sitelerinden alışveriş yapmaktan emin olun daha kolay. ilk yapmanız gereken şey satın almak istediğiniz ürünü alışveriş sepetinize eklemek. Şayet indirim koduna sahipseniz bunun için ise sağ alt tarafta bulunan Apply Discount Code (İndirm Kodunu Kullan) sekmesine tıklayarak sahip olduğunuz indirim kodunu oraya giriniz. bu işlemleri yaptıktan sonra hemen sayfanın alt tarafında bulunan Proceed To Checkout (Ödeme İşlemine Devam Et) sekmesini seçin. Ödeme şeklinizi belirledikten sonra e-posta adresinizi girin. Site size  en kısa sürede e-postanız üzerinden ulaşacaktır.





PAYLAŞ