Windows 10 Posta'ya reklam gelecek mi? - Haberler - indir.com

Windows 10 Posta'ya reklam gelecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 11:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Windows 10 işletim sisteminin içerisinde bulunan e-posta istemcisi ile e-postalarını okuyanlar, çıkan bir reklam söylentisi yüzünden birkaç gündür tartışıyorlardı. Microsoft şirketi de kısa bir süre içerisinde devreye girdi ve bu duruma bir açıklık getirdi. Peki Windows 10 Posta'ya reklam gelecek mi?

Windows 10 Posta'ya reklam gelecek mi?

Ortaya çıkan bu gelişme, Windows'un haberlerinin yayınlandığı Aggiornamenti Lumia'da keşfedildi. Bu keşfedilen bilgiye göre Microsoft, gelen kutusu içerisinde reklam gösterme bazlı olan özelliğini ülkelerde denemeye başlamıştı. Kulağa hoş gelmeyen bu özellik hakkında Microsoft'un iletişimden sorumlu şefinden açıklama geldi.

Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?

Frank X. Shaw konu hakkında, "Bu, kapsamlı olarak test edilmesi amaçlanmamış deneysel bir işlevdi ve kapatılıyor."  şeklinde açıklama yaptı. 

Gündeme gelen bu işlevsel özellik gerçeğe dönüşseydi, ayda 7 dolar veya yılda 70 dolar maliyeti olan Office 365 Personal lisansı, reklamları kapatmamızı sağlayacaktı. Parayla alınan bir işletim sisteminin en temel programlarının reklam göstermesi gerçekten sinir bozucu olabilirdi. Fakat bu Posta uygulaması için çıkan dedikodulara bir netlik geldi ve Microsoft, bu şekilde bir reklam özelliğinin gelmeyeceğini, sadece test ettiklerini ve daha sonra kapattıklarını duyurdu. Şirketin belkide reklam özelliğini piyasaya sürmeye niyeti vardı fakat özellik anlaşılınca ortaya çıkan tartışmalar yüzünden kapatmış da olabilir. Diğer bir ihtimal ise Windows 10'un yeni özelliklerini deneyen Insider kullanıcıları tarafından beğenilmemiş olabilir.


Windows için en iyi 6 PDF okuyucuWindows için en iyi 6 PDF okuyucu
Windows 10'a Geçiş o'kadar da kolay değil!Windows 10'a Geçiş o'kadar da kolay değil!
Windows 10 ve Windows 7 arasındaki makas daralıyorWindows 10 ve Windows 7 arasındaki makas daralıyor

PAYLAŞ