Windows 10 Nisan güncellemesi bugün sunulacak - Haberler - indir.com

Windows 10 Nisan güncellemesi bugün sunulacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-30 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Windows 10'un yeni büyük güncellemesinin adı Nisan güncellemesi olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu büyük güncellemenin bugün indirilmeye sunulacağı gözüktü. Windows 10 kullanıcıları için Nisan 2018 güncellemesi bugünden itibaren indirilebilir olacak. Dünya genelinde resmi dağıtım tarihi ise 8 Mayıs 2018 olması bekleniyor. Microsoft'un başkan yardımcısı Yusuf Mehdi tarafından yayınlanan detaylara göre güncelleme ile Windows deneyiminiz iyileştirilecek ve zaman kazanılacak bazı yeniliklerin olacağı belirtiliyor.

Yeni Timeline işlevi sayesinde kaybolan dosyaları ve projeleri bilgisayarınız üzerinden 30 güne kadar geri döndürmeniz mümkün olacak. Bu sayede günler önce yaptığınız içerik ve aramalara sonradan ulaşmanız mümkün olacak. Ayrıca bu Timeline özelliği Office 365 ve Microsoft Edge için Android ve iOS platformlarında da çalışabilecek. Güncelleme ile ayrıca Focus Assist yeniliği geliyor ve bu yenilik ile kaçırmış olduğunuz bildirimler, e-postalar ve uyarıları özet halinde görebiliyorsunuz.

Microsoft Edge için susturma özelliği gelecek ve sekme sesini kapatmanız mümkün olacak. Cortana için ise Win + H kombinasyonu ile sözlerinizi metine dökebileceksiniz. Son olarak basit yönetim araçları ve Windows Mixed Rality gibi yeni işlevler ve güvenlik iyileştirmeleri göreceğiz.





PAYLAŞ