Windows 10 Kullanıcılarının Kullanması Önerilen 5 Uygulama - Haberler - indir.com

Windows 10 Kullanıcılarının Kullanması Önerilen 5 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-03 14:18:19
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2017 yılına yeni bir laptop alarak başladıysanız, laptopunuz Windows 10 işletim sistemi ile gelecektir. Windows 10 ile yenilenen mağaza ve arayüz birçok kullanıcı tarafından en iyi sistem olarak adlandırılmıştı. Şimdi ise ilk defa Windows 10 kullanacak olan kullanıcılar için indirebileceğiniz ve işinize yarayacak bazı uygulamaları listeledik.

İşe Yarar Windows 10 Uygulamaları

OneNote

Microsoft'a ait not tutma uygulaması olan OneNote, geniş özellikler ile kullanıcılara farklı deneyimler sunuyor. Uygulama içerisinde aldığınız notlar arasına resim, bağlantı ve direkt olarak yazı eklenebiliyor. Farklı platformlarda paylaşabileceğiniz notlar aynı anda bulutunuzla ilede eşleşebiliyor. Sizde bir not uygulamasına ihtiyacınız var ise OneNote'u tercih edebilirsiniz.

Wunderlist

Wunderlist uygulaması ile karmaşık olan iş düzeninizi organize bir hale sokmanız mümkün olabilir. Bir işinizin hakkında bitiş tarihi, hatırlatıcı gibi farklı şeyler ekleyebiliyor ve diğer platformlar ilede eş zamanlı olarak çalışabiliyor. Sizde yoğun bir iş takvimine sahipseniz, Wunderlist uygulaması sayesinde kendinize bir tablo hazırlayabilirsiniz.

Franz

Franz uygulaması belkide sosyal medya ve mesajlaşma servislerini sık kullanan kullanıcıların işine yarayacak gibi duruyor. Mesajlaşma servisleride artış gösterirken bir yandan arkadaş diğer yandan aile mesajlaşmalarınız birbirine girmiş olabilir. Franz uygulamasını kullanarak birçok mesajlaşma uygulamasını aynı program altında biriktirebilir ve toplu yönetimi sayesinde daha kolay bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Lightshot

Windows 10 ile halihazırda ekran görüntüsü çekmek oldukça basit. Ancak Lightshot uygulamasını kullanarak alacağınız ekran görüntüsünün üzerinde çeşitli çizimler ve notlar yazabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu uygulamada PrtScn tuşuna görevi atayarak bu işlemi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

VLC Player

Video playerlar arasında her platformda kullanılan VLC buradada uygulamasını bulunduruyor. Windows 10 uygulamaları arasında işe yarar olarak en iyi uygulamalardan biri görülen VLC player ile birçok formatlı videoları oynatmanız mümkün oluyor.





PAYLAŞ