Windows 10 için Word, Excel ve PowerPoint Önizleme Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Windows 10 için Word, Excel ve PowerPoint Önizleme Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un Windows 10 etkinliğinde tanıttığı dokunmatik temelli Office uygulamaları Word, Excel ve PowerPoint nihayet Windows 10 teknik önizleme sürümü yüklü olan küçük ekranlı cihazlar için yayınlandı.

Şimdilik sadece Windows 10 Teknik önizleme sürümü kullanıcılarının indirmesine sunulan Word Preview (Word Önizleme), Excel Preview (Excel Önizleme) ve PowerPoint Preview (PowerPoint Önizleme) sürümlerinin küçük ekranlı dokunmatik cihazlar için tasarlandığı belirtiliyor.

Yakın bir zamanda Windows 10 ile çalışan telefonlara da indirilebilir duruma gelecek olan Office uygulamaları sayesinde yeni belge, tablo ya da sunumlar oluşturabileceğiniz gibi mevcut dosyalarınızı görüntüleme şansına sahip olacaksınız.

Şu an kısıtlı özelliklerle kullanılabilen dokunmatik temelli Office uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows 10 Teknik Önizleme sürümü yüklü bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Son olarak geçen günlerde sizlere aktardığımız Windows 10 için Word Demo Videosu'nu ve Windows 10 için PowerPoint Demo Videosu'nu ilgili linklere tıklayarak izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ