Windows 10 İçin Skype Tasarımı Yenilendi - Haberler - indir.com

Windows 10 İçin Skype Tasarımı Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-13 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft'un popüler haberleşme ve iletişim uygulaması olan Skype için güncellemeler ile yenilikler getirilmeye devam ediliyor. Şimdi ise Windows 10 için Skype uygulamasına Fluent Desing bileşenleri getirildi ve bununla beraber birçok yeni özellikte gelmiş durumda. Yeni Windows 10 güncellemesi ile beraber Skype'a şefaflık etkisi olan Arclic efekti görüşme esnasında dikkatleri çekiyor. Ayrıca gelen Reveal bileşeni ile beraber kullanıcı Skype arayüzünde fareyle geldiği bölgelere vurgulama yapabilecek.

Uygulamaya tasarım haricinde gelen diğer güncelleme yenilikleri ise tıpkı masaüstü versiyondaki nitelikleri taşıyor. Tıpkı WhatsApp'ta olduğu gibi Skype'a gelen galeri özelliği ile kullanıcıların birbirleri arasında gönderdikleri medyalar görüntülenebilecek. Gelen bildirim paneli özelliği ile kullanıcıların mesajlarda @ ile etiketleme yapabilme sistemi getirildi. Skype'a tekrardan gelen durum güncellemeleri ile beraber iyileştirilmiş yeni arama panelide güncellemenin gelen yenilikleri arasında bulunuyor.

Ayrıca Windows 10 Fall Creator Update kapsamında sunulan iyileştirmelerde açıklanmış durumda. Bu noktada kullanıcılar kişileri görev çubuğuna sabitleyebilecekler ve Skype uygulamasını tam açmadan kişilere mesaj gönderebilecekler. Ayrıca Windows Karma Gerçeklik ile beraber sunulmuş olan Skype özelliği ile karma gerçeklik dünyanız üzerinde bir video çağrısı gerçekleştirmeniz yada oynadığınız oyundan çıkış yapmadan mesajlara cevap vermeniz mümkün olacaktır. Microsoft Store üzerinden Skype uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.





PAYLAŞ