Windows 10 için en iyi 5 dosya ve Klasör kilitleme aracı - Haberler - indir.com

Windows 10 için en iyi 5 dosya ve Klasör kilitleme aracı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 22:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Windows 10 işletim sistemini kullanıyorsanız ve dosyalarınızı kilitlemeniz gerekiyorsa bu konuda en iyi alternatifleri sizler için bir araya getirdik. Şifreleme araçları farklı özellikleri ile kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılarken Windows 10 ile sorunsuz bir şekilde çalışan en iyi 5 dosya ve klasör kilitleme aracı bu konudaki ihtiyacınızı tamamen karşılayacak. 

Galaxy S7 ve S7 Edge'lere Güvenli Klasör Uygulaması Geldi 

Windows 10'un 18317 sürümü için güncellenmiş özeliklerin listesi açıklandıWindows 10'un 18317 sürümü için güncellenmiş özeliklerin listesi açıklandı

Dünya genelinde en çok kullanılan işletim sistemi olma yolunda ilerleyen Windows 10, Windows 7'de yaşanan düşüş ile birlikte kısa süre içerisinde en çok kullanıcıya sahip olan işletim sistemi olma unvanına ulaşacak. Bu durum Windows 10’a yönelik pek çok farklı geliştirmenin yapılmasını sağlarken aynı zamanda güvenlik açısından da bir o kadar fazla riski beraberinde getiriyor. Özellikle verilerin güvenliğini sağlamak adına kullanıcıların dosya ve klasörlerin şifreleyerek koruması olası bir saldırıda da güvenlik açısından büyük bir öneme sahip. İşte Windows 10 için en iyi 5dosya ve Klasör kilitleme aracı.

Windows 10 için en iyi 5dosya ve Klasör kilitleme aracı

Folder Lock

Türkçe’de klasör kilidi olarak kullanılabilecek Folder Lock, Windows 10 klasörlerinizi kontrol altında almanızı sağlayacak en başarılı uygulamalardan bir tanesi. Üstelik sadece klasör kilidi için değil e-posta eklerini, USB ve CD sürücülerini de parola korumalı hale getirebilirsiniz. Folder Lock ile ilgili en önemli diğer detay ise şifreli tüm dosyalarınızı gerçek zamanlı olarak yedekleme ve bulutta tutma özelliği. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünden yararlanabilirsiniz.

SecretFolder

SecretFolder, güvende tutmak istediğiniz dosyalarınız için Windows 10 işletim sisteminizde bir kasa görevi görüyor. Kullanıcılara şifre ile korunan gizli bir klasör sunan uygulama hemen hemen tüm dosya türlerinin tek bir gizli klasör içerisinde toplanmasını sağlıyor. Ara yüzü ve kullanımı oldukça kolay olan uygulama, üstelik Windows 10 için ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Secret Disk

Erişmesini istemediğiniz bilgiler, dosyalar ya da fotoğraflar gibi belgeleriniz varsa Secret Disk bu konuda en büyük yardımcınız olacak. Uygulamayı kurduktan sonra sanal sabit sürücüye sahip olacağınız gibi bu sanal sabit sürücü hiç bir kullanıcı tarafından fark edilmeyecek şekilde bilgisayarınızda gizlenmektedir. 

Galaxy S7 Güvenli Klasör Nedir Nasıl Kullanılır?

Secret Disk’i kurarak kendinize özel ve tamamen size yönelik oluşturulmuş bir sanal diske sahip olabilir ve tüm verilerinizi burada tutabilirsiniz. Ücretsiz sürümde 3 GB’a varan bir alan, sizin için yeterli olacaktır.

Lock a Folder

Listedeki diğer programlara göre biraz daha temel özelliklere sahip olan Lock a Folder, dosya ve klasör kilitleme konusunda alternatiflerden bir tanesi. Kullanıcıların dosya ve klasörleri girerken belirlediği şifreyi girmesi gerektiği gibi kilitleme yapılan klasörler görünmez bir duruma geçiş yapıyor. Bu bakımdan yine dosya ve klasörlerin görünmeyeceği ve ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşabileceğiniz yerde olabileceği bu uygulama, tercih edebileceklerinizin arasında bulunuyor.

7-Zip

Performansıyla en iyi sıkıştırma uygulamalarından bir tanesi olan 7-Zip aynı zamanda klasörlerinizin şifrelenmesi adına alternatiflerden bir tanesi. Bu açıdan özel bir uygulama kullanmak istemeyen kişiler mevcut dosya ve klasörlerini 7-Zip ile şifreleyerek arşivine ekleyebilir.  

En İyi 4 Sıkıştırma Programı


Windows Phone kullanıcıların Android ya da iOS'a geçmesi için 327 günü kaldıWindows Phone kullanıcıların Android ya da iOS'a geçmesi için 327 günü kaldı
Windows 10 Mobile, Aralık 2019'da ölecekWindows 10 Mobile, Aralık 2019'da ölecek

PAYLAŞ