Windows 10 güncellemelerinden insanlar memnun değil - Haberler - indir.com

Windows 10 güncellemelerinden insanlar memnun değil

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-13 12:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Susan Bradley tarafından yayınlanan ankete göre insanların büyük bir çoğunluğu Windows 10’unun sürekli güncelleme almasından memnun değil.

Microsoft’un son dönemlerde Windows 10 üzerinde sürekli yaptığı yama ve güncellemeler, PatchMangement.org sitesi tarafından yapılan anket bazı uzmanlar tarafından yoğun bir şekilde eleştirilere maruz kaldı. Kişiler Microsoft’un bu karışıklığını bir an önce çözmesi için uyarıda bulundu. PatchMangement.org’dan ziyade posta listesinin yöneticisi olan bir bilgisayar ağı ve güvenlik danışmanı olan Susan Bradley tarafından oluşturulan anket, geçen aydan beri Susan Bradley tarafından inceleniyor.

Susan Bradley biraz daha zaman istedi

Ortaya çıkan anket sonuçları, Microsoft adına olumsuz diyebilirim. Çünkü Microsoft bu güncellemeleri her zaman en iyi hizmeti vermek için yaptığını söylüyor. Ancak insanlar bu durumdan rahatsız. Yayınlanan anket sonuçlarına göre %69 gibi bir oran ya “Windows güncellemelerinin kalitesinden memnun değilim.” ya da “Windows güncellemelerinden kesinlikle hiç memnun değilim.” sonucu ortaya çıktı. Konuyla alakalı açıklama yapan Susan Bradley; “Tüm yanıtları okumak için bana biraz zaman vermenizi talep ediyorum. Sistemlerin yamalama ve bakımdan sorumlu müşterilerinin, güncellemelerin kalitesinden ve özellik sürümlerinin uyumundan memnun olmadıklarını ve bunun devam edemeyeceğini hissettiklerini ortaya koyuyor.” şeklinde konuştu.

İnsanlar yılda bir defa güncelleme istiyor

Yapılan ankette çıkan bir diğer sonuç ise yapılan güncellemeden memnun olmayan insanlar. Bu oranda bir hayli yüksek çıktı. %64 oranında çıkan sonuca göre insanlar yapılan güncellemelerden memnun kalmadığını söyledi. Microsoft’un her sene 2 tane güncelleme yayınlama durumundan memnun olmayan insanlar, bu durumun yılda bir defa ya da iki yılda bir defa olması gerektiğini savunuyor.





PAYLAŞ