Windows 10 görev çubuğu güncelleniyor - Haberler - indir.com

Windows 10 görev çubuğu güncelleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-24 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft, uzun bir süredir Windows 10 görev çubuğundaki en büyük görev çubuğu değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Şirket Windows 10’da yeni bir hava durumu ve haberler panelini görev çubuğuna dahil edecek. Microsoft tarafından sunulacak olan yeni güncelleme ile beraber Windows 10’da yeni bir haberler görev çubuğu penceresi ile hava durumu bilgileri direkt bir şekilde görev çubuğunda yayınlanacak. Diğer yandan görev çubuğuna hisse senedi yada spor bilgilerini içerecek şekilde genişleyebilecek.

Windows 10 görev çubuğuna yeni destekler geliyor

Windows 11 mi geliyor?Windows 11 mi geliyor?

Bu yeni özellik görev çubuğunu etkinleştirildiğinde görünür olacak ve tamamen kişiselleştirilebilecek. 4 bin 500’den fazla kaynaktan gelen haberleri ve içeriği sunmak için Microsoft News ağını kullanan şirket, hangi haberlerin kullanıcı ile alakalı olup olmadığını öğrenmek için de yeni bir Al kullanacak. Bu yeni pencere aracını kullanmak istemeyenler ise devre dışı bırakabilecek. Yeni pencere öğesi, Windows 10 için Nisan 2021 toplu güncelleştirme ön izlemesini indirenler için sunulmaya başlanacak. Ayrıca Mayıs Windows güvenlik güncelleştirmesi yayılmaya başladığında önümüzdeki birkaç hafta içinde daha geniş kullanılabilirliğe sahip olacak.

Ocak ayından beri test edilen görev çubuğun şirketin bu yıl işletim sistemi için planladığı 21H1 ve 21H2 güncellemelerinin hemen öncesinde geldi. Microsoft, önümüzdeki ay başlaması beklenen 21H1 güncellemesinin testlerinde son aşamada bulunuyor. Ancak yeni görev çubuğu penceresi öğesi, 1909 veya üzeri sürümleri çalıştıran Windows 10 kullanıcıları tarafından kullanılabilir olacak.


Microsoft Windows 10 mağazasını sonunda güncelliyor!Microsoft Windows 10 mağazasını sonunda güncelliyor!
Yeni Windows 10, oyun performanslarını öldürüyorYeni Windows 10, oyun performanslarını öldürüyor

PAYLAŞ