Windows 10 Ekim güncellemesi yayınlandı! Yeni güncellemede nasıl yenilikler var? - Haberler - indir.com

Windows 10 Ekim güncellemesi yayınlandı! Yeni güncellemede nasıl yenilikler var?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 11:49:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Windows 10 Ekim güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulan yeniliklerin arasında en dikkat çekici olanı ise Your Phone uygulaması olduğunu söyleyebiliriz. Daha önceden yayınladığı Windows Phone uygulaması ile büyük hayal kırıklığı yaşayan şirket, şimdilik yeni bir mobil işletim sistemi yerine hali hazırda bekleyen mobil işletim sistemleri için yatırım yapmaya başladı.

Microsoft Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi’nin dağıtımına tekrar başlıyorMicrosoft Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi’nin dağıtımına tekrar başlıyor

Your Phone uygulaması nedir?

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı gerçekleşen Your Phone uygulaması, yeni güncelleme sayesinde çok kullanışlı özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Şirket Your Phone özelliği sayesinde Android işletim sistemi kullanıcıları akıllı telefonlarını direkt bilgisayarlarına yansıtarak işlem yapabilecekler. Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi sayesinde kullanıma sunulan Your Phone uygulaması sayesinde aynı zamanda kullanıcılar bilgisayarlarının üzerinden telefonlarına gelen bildirimleri kontrol edebilecek ve telefonlarına gelen birçok bildirime, meseja yanıt verebilecek. 

Windows 10 Ekim güncellemesi ile beraber gelen Karanlık Mod

Your Phone özelliği sayesinde bilgisayarda işlem yaparken akıllı telefonunuza gelen mesajlara cevap verebilecek aynı zamanda bildirimlerinizi görebileceksiniz. Herhangi bir ek uygulamaya veya araca gerek duymaksızın telefonunuza gelen mesajlara cevap verebilmenin rahatlığını Windows 10 Ekim güncellemesi ile çıkarabilecekseniz. Windows 10 Ekim güncellemesinde elbette yalnızca Your Phone uygulaması yok. Windows 10 Ekim güncellemesi ile beraber gelen bir diğer özellik ise Karanlık Mod özelliği. Windows 10 kullanıcılarının merakla beklediği bu mod uzun zamandan beri istenilen özellikler arasındaydı. Windows 10 Ekim güncellemesi ile beraber bu özellik kullanıcıların kullanımına sunuldu. Artık tüm Windows 10 kullanıcıları bu özellikten faydalanabilecek. 

 


Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?
Windows 10'a Geçiş o'kadar da kolay değil!Windows 10'a Geçiş o'kadar da kolay değil!
Windows 10 ve Windows 7 arasındaki makas daralıyorWindows 10 ve Windows 7 arasındaki makas daralıyor

PAYLAŞ